Till toppen

SM-guld

Vilken kväll det blev igår. Emil är ju både styrelsemedlem och speaker för HV71 och igår spelade de den 7 sista och avgörande matchen mot Brynäs. Jag stannade hemma och busade med Jolie men hade TVn på i bakgrunden. Vilken jäkla match! Och samma sekund som HV71 vann skickade jag ett sms till vår barnvakt "dom vann, du kan kan komma!" Några minuter senare var vår barnvakt här och jag kastade på mig smink och slänga mig iväg till kinnarps arena. För att göra en lång historia kort kommer den här i punktform:

✖️ möts av en svettvägg inne i HV-spelarnas omklädningsrum.
✖️Emil är lika lycklig som en 5-åring på julafton 
✖️Spelarfrubussen med poliseskort in till efterfesten
✖️Hoppar ut och möts av ett publikhav av HV-fans. Hej hej! 
✖️FEST!


1 kommentarer

Star Wars chick

Här står jag i mina snygga glajjor. Det är glasögon man har på sig när man utför en laserbehandling. Konstigt att inte Star Wars folket hade sådana med tanke på alla laserstrålar och lasersvärd. I vilket fall... idag ställde jag upp som försökskanin när en mina ny kollegor behövde öva på att utföra en laserbehandling. Hon hade aldrig gjort det på någon innan så jag blev kund nummer 1. Det gick kalasbra och hon var superduktig. Förhoppningsvis blev jag av med en massa hår under armarna samtidigt!


Förresten, följer ni inte Hudoteket på instagram så borde ni göra det pronto. Där får ni just nu se en myyyckwt vacker dansvideo på mig och mina kollegor. Check it out! 

0 kommentarer

Grattis Jolie

Och grattis till mig själv. Exakt just nu hade Jolie varit ute i 2 timmar och jag låg lycklig över att allt ÄNTLIGEN var över. Graviditet, förlossning, kontroller, ja allt. Jag hade ju en väldigt bra graviditet och förlossning men det var ändå inte lätt. Bra jobbat Pernilla!! 
 
Idag fick Jolie rosa prinsesstårta till frukost. Hej sockerchock! Dessutom har vi övat på att blåsa i en månad med henne nu. Emil hade köpt ett så himla gulligt ljus till henne som även var spelade. Man tände ljuset längst upp i mitten och någon sekund senare öppnade sig blomman och så förflyttades elden till alla ljusen ute på blombladen. Jolie diggade både elden och musiken. Hon satt och jammade till den pipiga happy birthday melodin som spelades. Sedan lyckades hon faktist blåsa ut alla ljusen, en åt gången. Tänk att man kan vara så himla stolt över någon för att hon blåser ut ljus haha. 
 
 
 
 
Sedan blev det paketöppning. Jag tänkte först att hon inte skulle få någon speciell present då hon får presenter titt som tätt av oss. Men tydligen hade hon charmat brallorna av sin far så Emil hade tagit en runda på Toys'R Us och inte kunnat hålla fingrarna i styr. Det blev en liten minigolfklubba i plast, en kanin som låter och skuttar (ej levande), en flytring som hon kan sitta i utan att falla igenom, en läragå-vagn och såpbubblor.
 
 
Därefter fick jag springa iväg till jobbet. Fick dock uppdateringar under hela dagen med allt Emil och Jolie hittade på. De var bland annat på Leos lekland och hon fick även uppleva sin första Happy Meal på McDonalds. Vore det inte nog så hade vi en mysig middag när jag kom hem från jobbet där vi alla tre åt oxfilé och ungspotatis. Jolie älskar nog kött mer än allt annat i världen hahah. Bortskämda lilla plutt.
 
Jag frågade Emil om kontot "skämma bort min fru" nu har tömts och flyttats till kontot "skämma bort min dotter" istället. Svaret blev "ja". Fan också!
1 kommentarer